Szolnok, Tószegi út 5. Hrsz: 5823/14

(eladó ingatlan)

LOKÁCIÓ, MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

A Tószegi út, a Szolnokot elkerülő körgyűrűről való beközlekedés által leggyakrabban igénybe vett négysávos út, a Szolnok-Kecskemét útvonalon, közvetlen kapcsolódással a 4-es számú főútra.
E nagy forgalmú út mellett minden irányú ki- és behajtás lehetőséggel bíró csomóponton keresztül közelíthető meg a városközponthoz legközelebb eső kereskedelmi udvar.
Napjainkban nagy lendületet ad a térségnek, ezzel a gazdasági szereplőknek az M4-es gyorsforgalmi út / autópálya fejlesztése. 2020. februárjában adták át a M4-es gyorsforgalmi út Üllő és Albertirsa közötti 30 kilométeres szakaszát, fejlesztése folytatódik tovább az Alföldön keresztül az országhatár felé.


HASZNOSÍTÁSI ADATOK:

A társasházi területen 4 különálló ingatlan képezi tulajdonunkat.
Az ingatlan jellemzői:
Építés éve: 2008
Szerkezete: betonszerkezet szendvicspanel külső héjazattal

Épület bérbeadható hasznos területe: 3 706 nm

Földszint hasznosítható alapterülete: 1855 nm
Ez a terület kimondottan alkalmas üzlethelységnek, a nagy forgalmú udvaron keresztül könnyen megközelíthető, gyalogosan és gépkocsival is. Teherforgalom engedélyezett.

Emelet hasznosítható alapterülete: 1818 nm
Kialakítása lehetővé teszi a többfunkciós felhasználás lehetőségét.
Raktározási, de akár gyártási feladatokra is kiválóan alkalmas, az árumozgatást nagy teherbírású teherlift segíti, a hatékony tárolási megoldásokra pedig a nagy belmagasság ad lehetőséget.
A terület más célú felhasználásra is alkalmas, például nagy létszámú call center berendezésére, oktatások, céges rendezvények lebonyolítására, válaszfalak beépítésével pedig klasszikus irodai célokra.

KÖZMŰVEK
Ipari áram, gáz, víz, csatorna adottak.